AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine kan sıçramak

Kahve falında üzerine kan sıçramak

Kahve falında üzerine kan sıçramak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, yeni bir semte taşınılacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine kan sıçramak gördüyseniz:

  • Unutulan eşyalar, kayıp evraklar, karışan anahtarlar, yanlış epostalar v.b türünde işler zorlayıcı olabilir.

Kahve falında yüzüne kan sıçramak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sorunlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan sıçradığını görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine inanılır.

Kahve falında kan sıçramak hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında üzerine kan sıçramak ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvara sıçramak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine su sıçradığını görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalettir.

Kahve falında üstüne idrar sıçradığını görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında korkudan sıçramak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir