AnaSayfa / Genel / Kahve falında sazan balığı tutmak

Kahve falında sazan balığı tutmak

Kahve falında sazan balığı tutmak güven kaybı yaşanacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında sazan balığı tutmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaş ziyaretleri yapabilirsiniz.

Kahve falında büyük sazan balığı tutmak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sazan balığı tutmak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sazan balık tutmak stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çok sazan balığı görmek sevgisinin artacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında büyük sazan balığı görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük sazan balığı yakalamak sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, zahmete ve çileye düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sazan görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynalı sazan görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir