AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sazan balığı görmek

Kahve falında büyük sazan balığı görmek

Kahve falında büyük sazan balığı görmek iş hayatında terfi alınacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük sazan balığı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz varsa biraz daha sabırlı olun.

Kahve falında büyük sazan balığı görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük sazan balığı tutmak iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük sazan balığı yakalamak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına tabir olunur.

Kahve falında sazan balığı tutmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında çok sazan balığı görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında sazan balık tutmak birlikte bazı işler yapılacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sazan görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine delalet eder.

Kahve falında aynalı sazan görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, kendisine ev alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir