AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sazan balığı yakalamak

Kahve falında büyük sazan balığı yakalamak

Kahve falında büyük sazan balığı yakalamak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, ruhani önderlik yapacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük sazan balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız.

Kahve falında büyük sazan balığı yakalamak kötü bir duruma düşürüleceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına yorulur.

Kahve falında büyük sazan balığı tutmak yeniden doğmuş gibi olacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük sazan balığı görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sazan balığı tutmak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında sazan balık tutmak hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sazan balığı görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında aynalı sazan görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sazan görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, yaşananları unutturacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir