AnaSayfa / Genel / Kahve falında sazan balık tutmak

Kahve falında sazan balık tutmak

Kahve falında sazan balık tutmak yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, kırılan kalplerin barışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sazan balık tutmak gördüyseniz:

  • Hazırlıksız yakalanmamak için gerekli tedbirleri almalısınız.

Kahve falında büyük sazan balığı tutmak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında sazan balığı tutmak içinin rahatlayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sazan balık tutmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sazan balığı görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük sazan balığı görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma işaret eder.

Kahve falında büyük sazan balığı yakalamak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret eder.

Kahve falında aynalı sazan görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sazan görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir