AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda silah görmek

Kahve falında çok sayıda silah görmek

Kahve falında çok sayıda silah görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, bazı ortak işlere gireceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, güzel haberler alacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında çok sayıda silah gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Kahve falında çok sayıda silah görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında gün sayısı görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sayı saymak bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yedi sayısı görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, genç kimselere eğitim vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırk sayısı görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine delalet eder.

Kahve falında çok sayıda bardak görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda böcek görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sayılarla uğraşmak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir