AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda bardak görmek

Kahve falında çok sayıda bardak görmek

Kahve falında çok sayıda bardak görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, hayallerine ulaşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, hem dua alacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında çok sayıda bardak gördüyseniz:

  • Farklı tetiklemeleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında çok sayıda bardak görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına işaret eder.

Kahve falında çok sayıda çay bardağı görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, büyük başarıla kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda tuvalet görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tek sayı görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında sayılar görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında sıfır sayısı görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otuz sayısı görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda yatak görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, bir daha kopmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir