AnaSayfa / Genel / Kahve falında yedi sayısı görmek

Kahve falında yedi sayısı görmek

Kahve falında yedi sayısı görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, maddi güç elde edeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında yedi sayısı gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri bir adım ileri götürmeniz ekstra kazançlar getirebilir.

Kahve falında yedi sayısı görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına inanılır.

Kahve falında çok sayıda çiğ yumurta görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sayı saymak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulur.

Kahve falında sayısal loto sayılarını görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına delalet eder.

Kahve falında sayılar söylemek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çift sayı görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında sayıklayan birini görmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında çok sayıda yumurta görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir