AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda sığır görmek

Kahve falında çok sayıda sığır görmek

Kahve falında çok sayıda sığır görmek bir beladan kurtulacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, şükrederek yaşayacağına, hem eğleneceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda sığır gördüyseniz:

  • Henüz imzalar atılmadan veya bağlayıcı sözler verilmeden bir anlaşmaya, düzenlemeye ya da plana inatla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Kahve falında çok sayıda sığır görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığır işkembesi görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine delalettir.

Kahve falında sığır kovalamak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında sığır eti kesmek yeni bir yol tutulacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sığır eti yemek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine delalettir.

Kahve falında vahşi sığır görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet eder.

Kahve falında sığır boğazlamak hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında dişi sığır görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir