Kahve falında çok sayıda gül görmek

Kahve falında çok sayıda gül görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, isabetli adımlar atacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda gül gördüyseniz:

  • Olan bitene çok takılmadan hemen harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında çok sayıda gül görmek içine düşen fesada yeniliceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük sayılar görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda elbise görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında çok sayıda karpuz görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda polis görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda yatak görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda kertenkele görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sayı söylemek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top