AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sayılar görmek

Kahve falında büyük sayılar görmek

Kahve falında büyük sayılar görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, iyi konumlara geleceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kadim dostlar edineceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, maneviyatının çökeceğine işarettir.

Kahve falında büyük sayılar gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ya da arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında çok sayıda büyük balık görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük sayılar görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, büyük bir ikilemde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük sayı görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda beyaz fare görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yarasını saracağına işaret eder.

Kahve falında çok sayıda altın görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında çok sayıda kurbağa görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalet eder.

Kahve falında çok sayıda sinek görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yedi sayısı görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir