AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda polis görmek

Kahve falında çok sayıda polis görmek

Kahve falında çok sayıda polis görmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, malından ve parasından olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, beklentilerine ulaşacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda polis gördüyseniz:

  • İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Kahve falında çok sayıda polis görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, anne ve baba duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda halı görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, bir takım sorunlar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda köpek yavrusu görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında çok sayıda kara sinek görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda telefon görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda adam öldürmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında doksan sayısını görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına inanılır.

Kahve falında çok sayıda yıldız görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir