AnaSayfa / Genel / Kahve falında sayı söylemek

Kahve falında sayı söylemek

Kahve falında sayı söylemek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, sorunlar altında ezileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında sayı söylemek gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Kahve falında sayı söylemek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında sayılar söylemek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında çok sayıda fare görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında çok sayıda insan görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda yatak görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda toplu iğne görmek kısmetin kapanacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına inanılır.

Kahve falında sayı saymak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında sekiz sayısını görmek kolaylığa kavuşacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir