AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda yumurta görmek

Kahve falında çok sayıda yumurta görmek

Kahve falında çok sayıda yumurta görmek icat yapacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerinde verimin artacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda yumurta gördüyseniz:

  • Aşırı atılgan tavırlarınızla kendinize zarar vermemelisiniz.

Kahve falında çok sayıda çiğ yumurta görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çok sayıda yumurta görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında dört sayısını görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında yirmi sayısını görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda hamam böceği görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda gül görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda bebek görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında harf ve sayı görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir