AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok pirinç görmek

Kahve falında çok pirinç görmek

Kahve falında çok pirinç görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, tatsız haberlerin alınacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, rahatlığa erileceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında çok pirinç gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saplantıları ya da kör noktaları üretkenliğiniz üzerinde tutumunuza bağlı olarak artı ya da eksi etkiler yapabilir.

Kahve falında küflü pirinç görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç torbası görmek işinin başına geçeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvalla pirinç taşımak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine alamet eder.

Kahve falında pirinç ve tavuk görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında tabakta pirinç pilavı görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına alamet eder.

Kahve falında şehriyeli pirinç pilavı görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç ve şeker görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç tarlasında yürümek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir