AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç ve tavuk görmek

Kahve falında pirinç ve tavuk görmek

Kahve falında pirinç ve tavuk görmek yaşamına bakacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç ve tavuk gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Kahve falında pirinç ve tavuk görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına inanılır.

Kahve falında pirinç pilavı ve tavuk görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında pirinçte bit görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına yorulur.

Kahve falında denizde pirinç görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işarettir.

Kahve falında pirinç dolma görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, kazancının günden güne düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı ısıtmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah pirinç görmek işlerinde verimin artacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç yıkamak kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir