AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgü perde görmek

Kahve falında örgü perde görmek

Kahve falında örgü perde görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, sağlığına kavuşacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında örgü perde gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Kahve falında örgü perde görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz örgü örmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında örgülü saç kesmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında örgü örmek ve sökmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında saç örgüsü yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına inanılır.

Kahve falında ölünün örgü ördüğünü görmek hayırlı bir eşe, daha fazla gelir elde edeceğine delalettir.

Kahve falında saç örgüsü görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçın örgülü görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir