AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi perde görmek

Kahve falında kahverengi perde görmek

Kahve falında kahverengi perde görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi perde gördüyseniz:

  • Belli kişilerin doğruluğu sorgulanabilir ya da iniş çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kahverengi perde görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerine perde inmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, elde edilen nasibin artacağına delalet eder.

Kahve falında örgü perde görmek yeni bir ortama gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında pencereye perde takmak alım gücünün zayıflamayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında perde değişmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tül perde asmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında perdeci görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı perde görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir