AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere sökmek

Kahve falında pencere sökmek

Kahve falında pencere sökmek çok kötü günler göreceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, endişelerinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında pencere sökmek gördüyseniz:

  • Oysa, aniden plan değiştiren kişiler,yeniden düzenlenmesi gereken ajanda v.b beklenmedik değişiklikler uyum içinde hareket etmenizi gerektireceğe benziyor.

Kahve falında pencere sökmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında dişlerini sökmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç sökmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvar sökmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında soğan sökmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Kahve falında ön dişini sökmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret eder.

Kahve falında kendi dişlerini sökmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına tabir olunur.

Kahve falında dolap sökmek üzüntülü günler yaşanacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir