AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak bluz görmek

Kahve falında parlak bluz görmek

Kahve falında parlak bluz görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında parlak bluz gördüyseniz:

  • Hayatınıza girmek isteyen ısrarcı kişiler olabilir.

Kahve falında parlak bluz görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert bluz görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bluz almak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bluz vermek sonucun kişi için hayırlı olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli bluz görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında mor bluz görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, ağız tadından olacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu bluz görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında bluz giydirmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir