AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok minare görmek

Kahve falında çok minare görmek

Kahve falında çok minare görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, gönül kapılarının açılacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok minare gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi nasıl kullanabileceğinize odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında cami minaresine çıkmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında eski minare görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında minareden inmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz minare görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında minare yaptığını görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında deniz minaresi görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minarede namaz kılmak canının ve malının garantide olacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine işarettir.

Kahve falında çok minare görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir