AnaSayfa / Genel / Kahve falında elele merdiven çıkmak

Kahve falında elele merdiven çıkmak

Kahve falında elele merdiven çıkmak hayırlı bir kısmet çıkacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, malvarlığının artacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet eder.

Kahve falında elele merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak sizi korkutabilir.

Kahve falında elele merdiven çıkmak içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, torunlarına dahi yeteceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle elele gezmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle elele yürümek işlerinin hızlanacağına, köşeye sıkıştıracağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle elele koşmak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızla elele yürümek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elele tutuşmak yapmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerini elele görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir