AnaSayfa / Genel / Kahve falında martı yakalamak

Kahve falında martı yakalamak

Kahve falında martı yakalamak hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kime gideceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, o işten ekmek yiyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında martı yakalamak gördüyseniz:

  • Gereksiz sorularla çevrenizi bezdirmekten kaçının.

Kahve falında martı yakalamak evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz ve martı görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında çok martı görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde martı görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, cebinin para göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında martı eti yemek rızkın daim ve hayırlı olacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında martı yumurtası görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında martı görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir