AnaSayfa / Genel / Kahve falında martı yumurtası görmek

Kahve falında martı yumurtası görmek

Kahve falında martı yumurtası görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında martı yumurtası gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki veya iş birliklerinizdeki tatsız durumların netleştirilmesi gerekiyor.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulur.

Kahve falında martı yumurtası görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz martı görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında evde martı görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya delalettir.

Kahve falında ölü martı görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında deniz ve martı görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında martı eti yemek nasibin de kısmetlerin de artacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz martılar görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir