AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe makyaj yapmak

Kahve falında bebeğe makyaj yapmak

Kahve falında bebeğe makyaj yapmak daha iyi anlaşır olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, evindeki huzurun bozulacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Politik olmak sizin yararınıza olacak.

Kahve falında bebeğe makyaj yapmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, dinde tartışmaya delalet eder.

Kahve falında bir erkeğe makyaj yapmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli makyaj yapmak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalettir.

Kahve falında siyah göz makyajı yapmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kazancının katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makyaj yapmak güzelleşmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, mevkie edineceğine inanılır.

Kahve falında süslenmek makyaj yapmak hainlik yapacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında gelin makyaj yapmak herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğe makyaj yapmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir