AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah makyaj yapmak

Kahve falında siyah makyaj yapmak

Kahve falında siyah makyaj yapmak kötü ve zor günler geçireceğine, attığı her adımı düşüneceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, çok zor günler geçirileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında siyah makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Bir haberin ardından ilginç bir buluşma gelebilir.

Kahve falında siyah makyaj yapmak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulur.

Kahve falında siyah göz makyajı yapmak yakın çevresine fikir danışacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğe makyaj yapmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe makyaj yapmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına makyaj yapmak kırgınlıkların biteceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına yorulur.

Kahve falında göz makyajı yapmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün makyajı yapmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birisine makyaj yapmak kazancın yar yarıya düşeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir