AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok küçük kedi görmek

Kahve falında çok küçük kedi görmek

Kahve falında çok küçük kedi görmek mevki kaybına uğrayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hane içine ay doğacağına delalettir.

Kahve falında çok küçük kedi gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir yönde ilerliyorsunuz.

Kahve falında beyaz küçük kedi görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına inanılır.

Kahve falında küçük beyaz kedi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük sarı kedi görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, elindeki işi rayına oturtacağına delalet eder.

Kahve falında küçük siyah kedi görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında küçük kedi beslemek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında küçük kara kedi görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında küçük kedi öldürmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kedi görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir