AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kedi görmek

Kahve falında küçük kedi görmek

Kahve falında küçük kedi görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, de elinin bollaşacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kedi gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmanız durumunda ilişkilerinizi dengede tutabilirsiniz.

Kahve falında küçük yavru kedi görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük beyaz kedi yavrusu görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kara kedi görmek kimseyle konuşmaz olacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına delalettir.

Kahve falında küçük kedi öldürmek kazancının artacağına,, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz küçük kedi görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük siyah kedi görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında küçük beyaz kedi görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kedi yavruları görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, hastalıkların uzak duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir