AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz küçük kedi görmek

Kahve falında beyaz küçük kedi görmek

Kahve falında beyaz küçük kedi görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, değer göreceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz küçük kedi gördüyseniz:

  • Belli konulara beklenmedik çözümler üretebilirsiniz.

Kahve falında beyaz küçük kedi görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük beyaz kedi yavrusu görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında küçük beyaz kedi görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah küçük kedi görmek borçların sonlandırılacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük sarı kedi görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kediler görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok küçük kedi görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük siyah kedi görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir