AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kedi beslemek

Kahve falında küçük kedi beslemek

Kahve falında küçük kedi beslemek işleri yoluna sokacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük kedi beslemek gördüyseniz:

  • çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Kahve falında küçük kedi beslemek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında küçük köpek beslemek riske atılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük yılan beslemek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında yavru kedi beslemek şansının kendisinden yana gideceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında kedi beslemek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kara kedi beslemek para kazanmaya, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında kediler beslemek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında evde kedi beslemek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir