AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kara kedi görmek

Kahve falında küçük kara kedi görmek

Kahve falında küçük kara kedi görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, canının sıkılacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük kara kedi gördüyseniz:

  • Elde olmayan durumlar ya da rahatsız edici olarak adlandırılabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında küçük kara kedi görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kara sinekler görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, emeklerinin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kara sinek görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük kara köpek görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kara yılan görmek içine fesat düşeceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına alamet eder.

Kahve falında yatakta kara kedi görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında kara kedinin üstüne atladığını görmek mutluluğu yakalayacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine delalettir.

Kahve falında kara kediye sarılmak huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir