AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kedi öldürmek

Kahve falında küçük kedi öldürmek

Kahve falında küçük kedi öldürmek işinin aksayacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük kedi öldürmek gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin yolunuzda durmasına ya da duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında küçük kedi öldürmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında küçük kedi yavruları görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında siyah küçük kedi görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, gelirinden yana memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük beyaz kedi yavrusu görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında küçük sarı kedi görmek umduğunu bulamayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında küçük siyah kedi görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında küçük kedi görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük beyaz kedi görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir