AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük beyaz kedi görmek

Kahve falında küçük beyaz kedi görmek

Kahve falında küçük beyaz kedi görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına inanılır.

Kahve falında küçük beyaz kedi gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yaşadığınız yerde değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz küçük kedi görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında küçük beyaz kedi yavrusu görmek iyileşeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük beyaz kedi görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çok küçük kedi görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında küçük kedi görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına inanılır.

Kahve falında küçük sarı kedi görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında küçük siyah kedi görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, işte de mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında siyah küçük kedi görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir