AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkmak ve ağlamak

Kahve falında korkmak ve ağlamak

Kahve falında korkmak ve ağlamak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, ruhsal korkularından da arınacağına tabir olunur.

Kahve falında korkmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Kahve falında korkmak ve ağlamak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında korkmak ağlamak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ağlamak korkmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlamak ve korkmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında çok korkmak ve ağlamak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük fareden korkmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında katilden korkmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında derin denizden korkmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir