AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırmak ve korkmak

Kahve falında bağırmak ve korkmak

Kahve falında bağırmak ve korkmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağırmak ve korkmak gördüyseniz:

  • Herkesi mutlu etme çabası gereksiz işler yüzünden limitlerinizin zorlanması anlamına gelebilir.

Kahve falında bağırmak korkmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korkmak ve bağırmak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, hak ve din yolunu bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında korkmak bağırmak onu borçtan kurtaracağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırmak ve korkmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işarettir.

Kahve falında babaya bağırmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, daha çok iş yapacağına yorulur.

Kahve falında çok bağırmak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığa bağırmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birine bağırmak gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir