AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkmak ağlamak

Kahve falında korkmak ağlamak

Kahve falında korkmak ağlamak işlerin istenmeyen bir hal alacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sorunların gittikçe artacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında korkmak ağlamak gördüyseniz:

  • Partnerinizi, çocuklarınızı ya da sevdiğiniz kişileri ilgilendiren bir konuda duygusal stratejiler uygulamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında korkmak ve ağlamak çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında korkmak ağlamak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ağlamak korkmak işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok korkmak ve ağlamak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağlamak ve korkmak sorunlarının günden güne artacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kartaldan korkmak ruhunun şifa bulacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden inmeye korkmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında korkmak bağırmak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir