AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamak korkmak

Kahve falında ağlamak korkmak

Kahve falında ağlamak korkmak zarar edeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlamak korkmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi gereksiz yere bitirebilir ya da yanlış değerlerıdirebilirsiniz.

Kahve falında çok korkmak ve ağlamak hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, kazancının da azalacağına delalet eder.

Kahve falında ağlamak ve korkmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında korkmak ve ağlamak hayatının kötüye doğru gideceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlamak korkmak kafasının da rahat edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında korkmak ağlamak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan korkmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında aniden korkmak iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan korkmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir