AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür yüklemek

Kahve falında kömür yüklemek

Kahve falında kömür yüklemek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, zorlukların aşılacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında kömür yüklemek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında kömür yüklemek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında ev eşyası yüklemek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında buğday yüklemek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında göç yüklemek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında gemi yüklemek herkesin takdirini toplayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin yüklemek elinin darlık içinde kalacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine inanılır.

Kahve falında yatak yüklemek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, rütbe alacağına inanılır.

Kahve falında yük yüklemek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir