AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür ve soba görmek

Kahve falında kömür ve soba görmek

Kahve falında kömür ve soba görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına işaret eder.

Kahve falında kömür ve soba gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan, çevre uyumsuzluğu yüzünden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sobada kömür yakmak işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soba kömürü görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında soba ve kömür görmek yaralarına da merhem olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kömür ve soba görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sobada kömür görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sobaya kömür atmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında kömür sobası yakmak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir