AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada kömür yakmak

Kahve falında sobada kömür yakmak

Kahve falında sobada kömür yakmak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hayallere kavuşulacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobada kömür yakmak gördüyseniz:

  • Kendi koşullarınızda diretebilecek pozisyondasınız.

Kahve falında kömür sobası yakmak yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında sobada kömür yakmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sobaya kömür atmak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soba kömürü görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında kömür ve soba görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında soba ve kömür görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalettir.

Kahve falında soba kömür görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında sobada kömür görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir