AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kara kedi görmek

Kahve falında çok kara kedi görmek

Kahve falında çok kara kedi görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, en pahalı evlerde oturacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çok kara kedi gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında kara kedi yakalamak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi taşlamak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü kara kedi görmek endişelerinden kurtulacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kara ve beyaz kedi görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedinin eve girdiğini görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalettir.

Kahve falında kara kedi ısırması görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir