AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara ve beyaz kedi görmek

Kahve falında kara ve beyaz kedi görmek

Kahve falında kara ve beyaz kedi görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara ve beyaz kedi gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi kontrol etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kara ve beyaz kedi görmek tüm isteklerine kavuşacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kara kedi ve beyaz kedi görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, muradının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kara kedi görmek rahat nefes almaya başlayacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına inanılır.

Kahve falında çok kara kedi görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kara kedi ısırması görmek bir takım sorunlar çıkacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında evde kara kedi görmek yeni mallara sahip olacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına inanılır.

Kahve falında kocaman kara kedi görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında kara kediyi evden atmak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir