AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi yakalamak

Kahve falında kara kedi yakalamak

Kahve falında kara kedi yakalamak zorlukların baş göstereceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kara kedi yakalamak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde edebilmek için daha uygulanabilir metodları bulmalısınız.

Kahve falında kara kedi yakalamak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kara yılan yakalamak istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara sinek yakalamak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara balık yakalamak rızık bolluğu içinde olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında yavru kedi yakalamak günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin kuşu yakaladığını görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yakalamak alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kediyi yakalamak işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, geçineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir