AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kapıdan geçmek

Kahve falında çok kapıdan geçmek

Kahve falında çok kapıdan geçmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hatalarını fark edeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında çok kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ısrarcı hareketleri ya da inatçılıkları nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sınır kapısından geçmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok kapıdan geçmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük bir kapıdan geçmek kötü günler görüleceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında çok kapıdan geçmek uzaktan haberler işiteceğine, hikmete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil kapıdan geçmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında dar kapıdan geçmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine alamet eder.

Kahve falında cam kapıdan geçmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük bir kapıdan geçmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir