AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok kapı açmak

Kahve falında birçok kapı açmak

Kahve falında birçok kapı açmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, giderileceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok kapı açmak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişikliklerle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Kahve falında birçok kapı açmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birçok kapı görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında birçok kapıdan geçmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında kapının önünde birçok ayakkabı görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına alamet eder.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek kişinin başarılarının artacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında dış kapıyı açmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında çok kapı açmak onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında asansör kapısını açmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir