AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Yoksa mevcut gergin açıların da sebep olmasıyla sinirler gerilebilir, gereksiz yere olaylar büyüyebilir.

Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını başka kadınla evlendiğini görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın başka biriyle evlendiğini görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka biriyle evlendiğini görmek nazara geleceğine, yeni bir iş bulacağına inanılır.

Kahve falında kocasından başka biriyle evlenmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine inanılır.

Kahve falında kocasını başka biriyle evlendiğini görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına işaret eder.

Kahve falında kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek işlerinde başarı elde edeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir