AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında kadının kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında kadının kadınla evlendiğini görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Kahve falında kadının kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları tekrarlamamakta fayda var.

Kahve falında hıristiyan kadınla evlenmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında kadının erkekle evlendiğini görmek zarar göreceğine, şansın çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kime gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kendinden büyük bir kadınla evlenmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına tabir olunur.

Kahve falında genç bir kadınla evlenmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında kadın kocasının evlendiğini görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, problemlerini çözeceğine delalettir.

Kahve falında kadınla evlenmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında boşanmış kadınla evlenmek haneden birinin ayrılacağına, sıkıntılarının daha da artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir