AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir kadınla evlenmek

Kahve falında evli bir kadınla evlenmek

Kahve falında evli bir kadınla evlenmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz var.

Kahve falında evli kadının tekrar evlendiğini görmek çocuk sahibi olacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek çok büyük adımlar atılacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında evli kadının evlendiğini görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kadınla evlenmek mevki kaybına uğrayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadınla evlendiğini görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında evli kadının başkasıyla evlendiğini görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir