AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabartma tozu görmek

Kahve falında kabartma tozu görmek

Kahve falında kabartma tozu görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, borçlarının azalacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine yorulur.

Kahve falında kabartma tozu gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcı bir alanda fark edilmeden ya da beklenmedik şekilde oluşan bir değişiklik sizi heyecanlandırmış olabilir.

Kahve falında kabartma tozu görmek işlerinin gelişme göstereceğine, kişinin şansının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kabarması görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında kabarmış deniz görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında toprak kabarması görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Kahve falında vücutta kabarmalar görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaba et görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur kabarması görmek o işi canlandıracağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye alamet eder.

Kahve falında kaba su doldurmak maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir