AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğin şeyin olduğunu görmek

Kahve falında istediğin şeyin olduğunu görmek

Kahve falında istediğin şeyin olduğunu görmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında istediğin şeyin olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik açıdan kendinizi zorlayacak planlar yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında çok istediğin bir şeyin olduğunu görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında çok istediği bir şeyin olduğunu görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün bir şey istediğini görmek kişinin adeta gençleşeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında istediği şeyi görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine yorulur.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi aldığını görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında istediğin şeyin olmadığını görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalettir.

Kahve falında çok istediğin bir şeye kavuşmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında istediğimiz şeyi görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir